Zeilen – Voor wie?

Bij All Weather Sailing is iedereen vanaf 12 jaar welkom om te komen zeilen in Zeeland. Een zeilles bij deze zeilschool is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Koppels, singles, families of met uw collega’s als bedrijfsuitje, iedereen is welkom om te komen zeilen in Zeeland bij All Weather Sailing. Voorwaarde is wel dat u kunt zwemmen en geen grote fysieke beperkingen heeft. Zeilen is namelijk een technische sport, maar vraagt ook enige lichamelijke kracht. Dit is ook de reden dat de zeillessen niet geschikt zijn voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Zeilcursus

De zeilcursussen worden gegeven aan minimaal twee en maximaal vier deelnemers. Dit betekent dat u alleen kunt boeken, maar dan altijd samen met een of meer anderen wordt ingedeeld. Wanneer u met zijn tweeën een zeilles boekt, kan het dus ook zo zijn dat u met een ander stel wordt ingedeeld. Wel wordt er door de zeilinstructeur rekening gehouden dat de gehele bemanning van de zeilboot dezelfde taal spreekt. Alle deelnemers van de zeilcursus spreken dus Nederlands, Duits of Engels.

Bedrijfsuitje

Wilt u met uw bedrijf of afdeling aan teambuilding doen of gewoon eens een leuke ochtend of middag hebben? Bij All Weather Sailing kunt u onder begeleiding van een deskundige instructeur met maximaal zeven deelnemers een zeilcursus volgen op de Grevelingen. De Grevelingen is groot water en meestal is de bemanning tijdens een zeilcursus onervaren. Vandaar dat er voor bedrijfsuitjes een windbeperking van 5B van toepassing is.

Wilt u meer weten over de prijzen en beschikbaarheid? Dan kunt u contact opnemen met All Weather Sailing.