Zeil Brevet (VDWS)

All Weather Sailing is een door de VDWS erkende zeilschool. VDWS is wereldwijd de grootste internationaal erkende organisatie op het gebied van zeilscholen. VDWS stelt hoge eisen aan de organisatie van zeilscholen en de kwaliteit van de instructeurs. Het is als deelnemer van een complete zeilcursus mogelijk om examen te doen voor het VDWS zeilbrevet.

Wat is VDWS?

All Weather Sailing is aangesloten bij VDWS. VDWS is een internationaal erkende brancheorganisatie die zich bezig houdt met de kwaliteit en ondersteuning van zeilscholen. VDWS is de grootste organisatie ter wereld.

VDWS zeildiploma

Wanneer u kiest voor een zeilcursus in Zeeland bij All Weather Sailing, kiest u voor een zeilcursus bij een VDWS erkende zeilschool. Mocht u dat willen, dan bestaat de mogelijkheid om bij de zeilschool in Zeeland examen te doen voor het internationaal erkende VDWS zeildiploma. De kosten van een examen bedragen €50,00 per persoon.

Certificaat

Wilt u toch niet deelnemen aan het VDWS brevet, dan kunt u op verzoek aan het eind van de zeilcursus gratis het (Engelse) All Weather Sailing Certificaat krijgen. Hieruit blijkt dat u de basis cursus open zeilboten succesvol afgerond heeft. Dit certificaat kunt u tonen wanneer u een zeilboot wilt huren in de toekomst.